2012 m. spalio 6 d., šeštadienis

Į sveikatėlę! :)

Labai labai mėgstu šviežias sultis :) Kadangi neturiu sulčiaspaudės, prireikė rankų darbo. Bet nuo to juk sultys tik dar skanesnės :)

Taigi...

imam tarką (literatūriškai trintuvę) ir tarkuojam 2 didesnius obuolius, vieną didelę morką ir... apie 4 cm imbiero. Tarkuojam per pačią smulkiausią "tarką", dar taip vadinamą "morkinę". Po 15 minučių intensyvaus tarkavimo, turėtumėt gauti sultingą košelę. Imam marlę, ir po truputį išsunkiam. Aš gavau 350 ml sulčių.

Puiki vitaminų dozė ir profilaktinė priemonė nuo peršalimo :)

P.S. persistengiau su imbieru, nedėkit tiek daug, nebent mėgstat labai aštriai.

Skanaus ir sveiko rudens!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą